Voor de 1e wedstrijd na de winterstop kwam rode lantaarn HIH Turnhout op bezoek aan de Olympiadelaan. 'Het tempo in het begin van de wedstrijd lag zeker niet hoog, er waren veel slordigheden langs beide kanten', zegt Davy Mannaerts. 'Net voor het kwartier had Turnhout een dubbele kans om op voorsprong te komen via Cavents.

Een minuut later werd het toch 1-0. Mertens verstuurt een lange bal en Verlooy kan er nog net met de tip van zijn schoen aan, de bezoekende doelman werd zo op het verkeerde been gezet.

Na 20min kreeg Luyten een grote kans om de gelijkmaker te maken, maar hij vond Maes op zijn weg. Het spel bleef slordig, maar Herentals kon er toch 2-0 van maken. Van Den Bogaert werd vrij gespeeld op rechts, bracht de bal perfect voor en Van Gestel kopte de bal in de verste hoek binnen.

5 minuten voor rust kreeg SKS een vrije trap. Mertens trapt de bal hard naast de muur en de bezoekende doelman ging stevig in de fout, 3-0. Net voor rust verscheen Verlooy alleen voor doel, maar hij verzuimde om de score verder aan te dikken.

De 2e helft was net bezig toen een bezoekende bal de paal trof.  Herentals was direct wakker en reageerde via Van Gestel, maar die kon zijn lobbal niet over de keeper krijgen.

Herentals kende enkele goede minuten met veel dreiging en pressing. De 4-0 kon niet uitblijven. Verlooy was helemaal vrij op rechts, die brengt de bal perfect voor en Bogaert kon de bal binnenschuiven.

De wedstrijd werd vanaf dan alleen maar slordiger, waardoor er geen enkele kans meer te noteren viel.

Eindstand 4-0. Herentals is weer gestart met 3 punten. Volgende zaterdag opnieuw een thuismatch : Wechelderzande op bezoek - aftrap om 19.30u.'